Musikvideo på möhippan

musikvideo - möhippa

Spela in en Musikvideo!

Musikvideo - Tid 2 timmar

Musikvideo innebär en timme i CD-inspelningstudion och en timme i filmstudion.
Det första som händer är att hela gänget går till vår ”walk in closet garderob på ca 15 kvm” och byter om. I garderoben finns det massor av coola outfits, skor, hattar och rekvisita som ni fritt kan använda till er musikvideo.

Efter 20 min i klädgarderoben går hela gänget till studiorummet där vi börjar med att lyssna på låten tillsammans. När vi sjungit igenom låten och hittat den rätta feelingen och tonarten, går er blivande stjärna in i vårt sångbås på ca 45 kv och inspelningen påbörjas. Resten av gänget ser henne/honom genom en 40 tums tv skärm. Under inspelningen coachar vår inspelningsledare sångaren och kommer med lite tips om fraseringar och övningar. Jubilaren sjunger låten 2-3 gånger och resten av gänget får sedan chansen att sjunga med i alla refränger.

När CD-inspelningen är klar går hela gänget över till filmstudion där den färdigmixade CD-skivan spelas upp. Er stjärna får då mima till sin inspelade CD-skiva och röra sig i takt till musiken. Hela gänget kan även vara med och dansa i bakgrunden. Vi filmar ca 3-4 tagningar och klipper ihop det bästa resultatet. På den färdigredigerade dvd skivan blir det klipp både från när er jubilar sjunger i sångbåset och från alla snygga danssteg i filmstudion. Ljudet som hörs ut på dvd:n är det färdigmixade CD-ljudet med stjärnans sång och gängets kör. Dvd skivan skickas med post inom 3-4 dagar.

videostudio