Om Oss

Vår idé med Möhippestudion är att kunna erbjuda den blivande bruden/brudgummen upplevelsen av att få vara stjärna för en stund i en professionell studio. En chans att sjunga in favoritlåten till riktigt bra musikbakgrund och få känna den där studiokänslan. Ett litet smakprov på artistbranschen helt enkelt.

Möhippestudion ligger mitt i Stockholm City på Sveavägen med närhet till massor av andra roliga aktiviteter och mysiga restauranger inom bara 10 min gångavstånd. (se se länkar och möhippa tips).

När ni kommer till oss så ringer ni på vår porttelefon eller vårt mobilnummer så kommer vi upp och öppnar. OBS! Under vår högsäsong 1 april – 31 oktober är det under lördagarna oftast bokat varje timme hela dan. Vi har då medvetet stängt av vår porttelefon som går in till själva studiorummet eftersom det känns stressigt för det gäng som bokat innan er om det ringer t.ex en kvart innan deras tid är slut. Det går dock alltid att nå oss på mobilen.

Studion
Studion

Studion startades 1999 med låtskriveri, musikproduktion och radioreklam som huvudverksamhet. Sommaren 2002 drog vi igång Möhippestudion som efter 13 år nu är en av dom största aktörerna på marknaden. Både cd inspelnings studio 1 och studio 2 är utrustade med den senaste inspelningstekniken och sångbås.

Vår lokal är på ca 250 kvm i två plan och är anpassad för folk som är på partyhumör. i det övre planet ligger studio 1 som består av ett kontrollrum med ett sångbås i själva kontrollrummet samt ett stort sångbås på 40 kvm som är länkat till kontrollrummet med två st kameror.

I det övre planet finns även en film och fotostudio, 2 st klädgarderober, ett relaxrum samt ett stort kök. I våningen under ligger cd inspelningestudio 2 som är på ca 30 kvm. Inspelningsstudio 2 består av ett kontrollrum och ett sångbås.

Studion
Studion

Vår målsättning med Möhippestudion är att vara ett givet alternativ för dig som ska arrangera en möhippa eller en svensexa och på ett trevligt och professionellt sätt erbjuda det bästa av oss med enbart 100% nöjda möhippare.

Kontakta oss gärna för mer info info@mohippestudion.se eller tel: 0708-955 850.

Besök också våra andra siter Eventstudion och Startstudios